Hostel MOVING

MOVING je potpuno novi i moderno opremljen hostel na zagrebačkoj trešnjevci koja je ujedno i prometna poveznica svih zanimljivosti grada Zagreba. U blizini hostela nalazi se dvorana Dom sportova koja je središte sportskih događanja u Zagrebu, teniski tereni, klizalište te zimsko plivalište Mladost. MOVING hostel je jedini hostel u Zagrebu sa hotelskim standardom i prilagođenim hostelskim cijenama. Hostel je opremljen najmodernijim OTIS liftom te protupožarnim sustavom (šprinkleri, hidranti, dim dojava, požarna vrata, požarno stubište).

Naše sobe

U ponudi imamo 24 sobe sa ukupno 100 ležajeva, sobe su podjeljene na muške, ženske te kombinirane što svim gostima omogućava ugodan boravak. U ponudi su sobe za 2 osobe, 4 osobe te maksimalno 8 osoba. Kreveti su opremljeni 20 cm debljine anatomskim DORMEO madracima te ormarićem za zaključavanje. Svaka soba opremljena je digitalnom satelitskom antenom i televizorom 82 cm koji sadrži programe cijele Europe. Naše sobe su klimatizirane te svaka soba ima vlasitu moderno uređenu kupaonicu. Gostima su na raspolaganju praonica i sušiona rublja, dvije čajne kuhinje sa frižiderom, mikrovalnom, kuhalom i el. peći. Svim gostima osiguravamo doručak. Objekt je zvučno izoliran tako da je svim gostima osiguran miran san. Sobe se zaključavaju elektronskim karticama radi sigurnosti naših gostiju. Besplatna internet usluga osigurana je u svim prostorijama hostela tako da uvijek možete komunicirati sa najdražima.

Bar u prizemlju

U prizemlju hostela nalazi se prostor za druženje i zabavu gdje se možete upoznati i družiti sa našim ostalim gostima. Prostor uz bar sadrži i mnoge društvene aktivnosti kako bi se naši gosti mogli opustiti i uživati u boravku.